Pardoseli epoxidice

Pardoseala epoxidica este o alegere din ce in ce mai populara si apreciata pentru acoperirarea suprafetelor interioare si exterioare.

Produsele noastre pe baza de rasini epoxidice destinate pardoselilor nu contin solventi, sau substante daunatoare oamenilor si mediului inconjurator, se usuca rapid, sunt personalizabile, au rezistenta la substante chimice, rezistenta la trafic intens, sunt antiderapante si au aderenta puternica pe orice suport.

pardoseala rasina epoxidica

Avantajele pardoselilor din rasina epoxidica

  • Aspect modern, si contemporan
  • Usor de curatat
  • Suprafetele si pardoseli cu aspet continuu fara imbinari
  • Rezistenta chimica
  • Rezistenta la apa (stagnata) si umiditate
  • Netede dar antiderapanta
  • Rezistenta la impact
  • O aderenta puternica: podele, gresie, piese de mobilier
  • Natural si fara solventi
  • Integrare in orice context arhitectural si cu orice material

 

Un produs cu efecte diferite

Realizarea pardoselilor din rasini inseamna a alege intre diferite efecte. Se pot obtine suprafete continuue sau cu usoare dungi fumurii sau pardoseli cu efect de ciment industrial.

Rasinile nu sunt la fel

Nicio rasina epoxidica nu este la fel, in acest sens la fel ca si pentru celelalte tipuri de produse, exista tipologii diferite cu calitati diferite. Produsele noastre pe baza de rasini sunt naturale (avand la baza respectul pentru sanatate si natura) sunt de o calitate superioara si nu creeaza efect de plastic.

 

Pardoselile din rasini sunt rezistente

Pardoselile din rasini epoxidice rezista la contactul prelungit cu apa dar si cu alte lichide de natura chimica, cum ar fi detergenti sau acizii agresivi.

Acestea au rezistenta excelenta la impact, la socuri termice si abraziune, datorita sistemului de protectie multistrat cu sisteme inovatoare care permit omogenitatea culorii si a pigmentilor ultra-rezistenti la lumina, care nu sunt supusi decolorarii in timp si fara substante organice volatile.

Datorita caracteristicilor tehnice excelente, este posibila placarea in spatiile interioare chiar si pe sapele cu incalzire, pereti verticali, tavane, saune, bai turcesti si multe alte aplicatii care pot parea dificile.

Parodselile epoxidice se curata cu detergenti obisnuiti, nefiind supuse niciuni risc din acest punct de vedere.

perte si blat bucatarie rasina alba padoseala rasina epoxidica alba bucatarie

Curatarea si intretinerea pardoselilor epoxidice

Pardoselile epoxidice au un aspect continuu cu impact estetic deosebit. Curatarea nu va fi doar mai simpla, ci si mai eficienta datorita absentei totale a rosturilor in care se acumuleaza de obicei murdarie.

 

Avantajele si dezavantajele pardoselilor din rasini epoxidice

Pardoselile epoxidice prezinta avantaje si dezavantaje. De-a lungul anilor am analizat cu atentie avantajele si dezavantajele, optimizand rezultatele pentru a obtine suprafete cu caracteristici excelente.

Pardoseli ecologice bazate pe rasina naturala

Sistemele noastre respecta sanatatea si mediul, sunt pe baza de minerale, iar suprafetele create sunt complet reciclabile.

Pardoselile din rasina naturala sunt realizate cu produse non-toxice, fara solventi petrolieri si pe baza de apa, au o grosime mica, reducand volumul materialelor necesare cu 80% in comparatie cu podeaua de ciment sau ceramica.

Un alt aspect important este posibilitatea montarii pardoselii peste gresia existenta evitand demolarea si, prin urmare, poluarea. Este important de stiut ca o demolare a podelei, inclusiv o sapa, poate ajunge pana la 200 kg pe metru patrat de material care trebuie indepartat. Intr-un apartament de 100 mp ar trebui sa indepartam 20.000 kg de material si sa aducem altele 20.000 kg pentru renovare.

Cu ajutorul pardoselilor epoxidice, va fi nevoie de aproximativ 3 kg pe metru patrat de material, fara a demola suprafata existenta.

Pardoseli epoxidice sau microciment?

Avand in vedere diferitele solutii existente pe piata, de multe ori ne intrebam care este cea mai buna solutie intre rasina epoxidica sau microciment. Fiecare materiale are proprietatile sale si propria textura, din acest motiv nu exista o solutie optima, universal valabila pentru toate proiectele. Daca ai un dubiu sau inrebarea nu ezita sa foloseste formularul de contact.

Pardoseli expoxidice cu textura opaca, lucioasa sau satinata?

Posibilitatile sunt nelimitate. Daca va doriti un aspect atemporal si mereu la moda si care nu se murdareste usor, puteti opta pentru culoarea gri. De asemenea puteti alege o culoare personalizata sau o podea din rasina alba.

Culoarea pardoselii este importanta deoarece va sta la baza intregii amenajarii. Noi va stam la dispozitie  pentru orice sugestie cu privire la culoarea ce o veti alege, in functie de nevoile dvs, designul incaperii si destinatia de utilizare.

Nu numai pe sape ci si pe gresie

Pardoselile epoxidice poate fi aplicate pe sapele noi, pe sapele cu sistem de incalzire dar si pe suprafetele existente placate cu gresie.

Pardoselile din rasini aplicate pe gresie ajuta la reinnoirea suprafetelor vechi creand astfel o pardoseala cu aspect continuu lipsita de rosturi, evitand astfel costurile si perioadele mari de demolare si renovare . De asemneea nu va fi necesara nici eliminarea usilor,  intrucat pardoseala va avea o grosime de 2 sau 3 milimetri.

Rasina pentru baie si piese de mobilier

Rasina epoxidica a fost creata pentru a crea continuitate pe suprafete. Sa ne imaginam ca avand gresie sau faianta in toti peretii casei, ar fi o imagine total inestetica, care nu va face ca intreg designul sa arate mai bine.

Cu ajutorul rasinii expoxidice se pot obtine suprafete continuue si lipsite de imbinari chiar si pe verticala pentru a acoperi pereti din baie de rasina sau dulapuri/dressinguri, obtinand astfel o suprafata usor de curatat si rezistenta la praf. De asemenea se pot aplica pe treptele scarilor interioare si exterioare, blaturi de lucru din bucatarie, piese de mobilier, sau pereti de dus.

pardoseala epoxidica casa parodoseala epoxidica living

Cea mai buna alegere pentru sistemele de incalzire in pardoseala

Pentru realizarea sistemelor de incalzire in pardoseala se foloseste un amestec specific cu aditiv pentru a putea asigura o rezistenta adecvata sapei.

Produsele noastre pe baza de rasina se preteaza perfect chiar si pentru pardoselile incalzite fiind capabile sa reziste la schimbari frecvente de temperatura avand conductivitate termica superioara.

De asemenea se pot aplica pe treptele scarilor interioare si exterioare, blaturi de lucru din bucatarie, piese de mobilier, sau pereti de dus.

 

 

close

Solicita o oferta: 0745 479 295 , office@topmicrobeton.ro