Noutati

Microciment pentru terasa si balcon

Perioada primaverii si a verii este momentul in care industria constructiilor si renovarilor inflore?te.

In loc sa plece in vacanta, multi pasionati de DIY decid sa-si renoveze apartamentul sau casa, datorita vremii bune si zilelor mai lungi.

La ce sa fim atenti cand aplicam microcimentul pe terase si balcoane ?

Atunci cand  aplicam microciment la exterior (microciment pe terasa sau balcon), exista cateva puncte la care ar trebui sa fim atenti. Primul lucru este temperatura. Recomandam sa lucrati la temperaturi exterioar cuprinse intre 15°C si 25°C, preferabil in zona cu umbra. La astfel de temperaturi, microcimentul are conditii optime de legare si intarire, ceea ce va asigura durabilitatea corespunzatoare a produsului final.

Temperaturile mai scazute cresc semnificativ timpul de intarire. Pe de alta parte, cele mai ridicate pot cauza uscarea prea rapida, ceea ce inseamna ca nu vom reusi sa distribuim corect materialul pe suprafata.

Aplicarea dupa ploaie pe o suprafata umeda nu este recomandata. De asemenea, recomandam ca intregul proces de lucru sa aiba loc in conditii meteorologice bune. Daca microcimentul aplicat nu are strat protector picaturile de apa vor patrunde si vor lasa un aspect neplacut.

Ultimul lucru la care am dori sa atragem atentia este mediul in care se desfasoara lucr?rile. Daca aplicati microciment pe terasa direct sub un copac, frunzele, coaja, insectele etc. ar putea cade.

Pe de alta parte, un caine care alearga prin curte cu siguranta va dori sa sara pe terasa in cel mai nepotrivit moment al lucr?rilor. Asadar supravgheati santierul 24-48 de ore pana la intarirea completa a materialului.

close

Solicita o oferta: 0745 479 295 , office@topmicrobeton.ro