Prodotti

Microciment in baie

Microcimentul are proprietatea de a fi rezistent la umiditate, de aceea poate fi folosit in baie.

baie moderna cu microciment

microciment baie pe cada si pereti

 

Microcimentul se poate aplica pe toate suprafetele din baie?  

Microcimentul pare creat pentru a fi utilizat in baie, deoarece poate inlocui cu succes  gresia si faianta  si poate fi chiar mai ieftin si usor de aplicat. Acesta se poate aplica in baie, pe pardoseala, in locul gresiei sau inlocuitor pentru aceasta, pe faianta existanta, pe blatul de la chiuveta (lavoar), in dus daca acesta este prevazut cu rigola, sau se poate placa cada sau oricare alt loc din baie.

Microcimentul este un ciment modificat cu polimeri subtiri, cu proprietati aderente extraordinare cu rezistenta ridicata la abraziune avand un aspect uniform si continuu.

Microcimentul poate fi aplicat chiar si in zone cu umiditate ridicata, cum ar fi peretii din baie, pardoseli sau chiar cabinele de dus. Mai mult decat atat daca doriti sa renovati baia fara de demolati gresia si faianta existenta, se poate aplica intr-un strat de 2-3 mm, cu acoperirea rosturilor.

 

Cum se curata?

Curatarea este foarte simpla si rapida, o cârpa umeda este suficienta pentru a curata suprafetele, adaugând o cantitate mica de detergent neutru. Pentru a mentine stralucirea (si sanatatea) este necesar un tratament cu ceara o data la cativa ani.

 

Este impermeabil?

Din ce in ce mai multi clienti cauta diferite materiale pentru a obtine un efect de ciment asupra peretelui. Daca pentru sufragerie sau dormitor alegerea e simpla, intrucat nu trebuie sa alegeti decat culoarea si textura specifica, când vine vorba de acoperirea bailor si bucatariilor, care sunt expusi la contactul cu aburul fierbinte si direct cu apa lucrurile devin mai complicate.

Trebuie mentionat totusi ca nu toate produsele disponibile pe piata sunt impermeabile 100%. Din acest motiv, aveti nevoie de un produs rezistent la umiditate, apa si umezeala.

Firma noastra lucreaza doar cu materialele Ardex Pandomo, care ofera siguranta si certitudine ca apa nu va ajunge niciodata la vecin si nici nu veti avea umiditate si mucegai. Rezistenta la apa se obtine in doua etape: datorita masei de microciment polimeric si a stratului protector de etansare poliuretanica.

 

Care sunt etapele de aplicare?

Microcimentul poate fi aplicat pe substratul existent (gresie si faianta, exceptie parchetul), atâta timp este stabil, nu se sfarama si suprafata este uscata sau respirabila.

Unii clienti il folosesc pentru a acoperi mobilierul sau chiar pentru a-si intregi mobilierul.

Urmele de mucegai greu de indepartat, sunt cosmarul multora. Alegând acest material, veti obtine o suprafata omogena fara imbinari, datorita careia curatarea spatiului va fi mult mai usoara si camera in sine mai igienica pentru ca bacteriile si fungi pur si simplu nu au spatiu.

Un detergent neutru cu un pH neutru este suficient pentru a-l curata. Acest lucru este foarte important pentru persoanele cu alergii si boli respiratorii.

Ideal pentru zonele umede, materialul ofera performante imbatabile care combina designul modern si functionalitatea gratie finisajelor foarte versatile. Avand suprafata unforma, ofera un sentiment de modernitate, integrându-se cu toate elementele care il inconjoara, pentru a va bucura spatiu in cel mai placut mod.

In acelasi timp, este o alegere foarte recomandata pentru zonele termale sau spa-uri, deoarece se adapteaza perfect mediului, fiind rezistenta la umiditate si caldura. Deoarece procedura de aplicare este realizata manual pentru finisajul final se poate alege dintr-o gama larga de culori, astfel incât proiectul sa se potriveasca perfect preferintelor dumneavoastra.

 

Doriti sa colaboram?

Suntem intotdeauna atenti la materialele pe care le alegem, deoarece doar in acest mod putem obtine rezultate de calitate si durabile in timp.

Daca sunteti in cautarea inspiratiei, mai jos va prezentam câteva proiecte:  pardoseli, cazi de baie, pereti si blaturi.

Daca doriti sa ne cereti un feedback sau pur si simplu aveti nevoie de o informatie nu ezitati sa ne contactati.

 

close

Solicita o oferta: 0745 479 295 , office@topmicrobeton.ro